Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Waterketen
< Terug naar lijst

€4.385 –€ 6.058 bruto per maand (Schaal 11)

Beleidsadviseur Stedelijk water en riolering

Solliciteren

Als beleidsadviseur speel je een sleutelrol binnen een uitvoeringsprogramma, waarbij je samenwerkt met gemeenten en het drinkwaterbedrijf. Jij bent het aanspreekpunt voor een specifieke regio namens HHNK en werkt nauw samen met onze partners om de doelen en regelgeving vorm te geven. Je onderzoekt continu kansen voor optimalisatie en draagt bij aan de ontwikkeling van een regionale visie, vooral met betrekking tot grote woningbouw- en klimaatuitdagingen in ons gebied.

Daarnaast ben je betrokken bij een innovatieve ketenaanpak met bedrijven, waarbij je nieuwe oplossingen voor de zuivering van bedrijfsafvalwater verkent. In deze diverse rol wissel je moeiteloos tussen normsteller, toetser, en coördinator van processen, waarbij het vinden van de juiste balans tussen deze verantwoordelijkheden de sleutel tot succes is.

 

In je strategische functie verbind je de uitvoeringspraktijk met de beheerteams binnen de afdeling. Je blijft scherp op alle ontwikkelingen en vertaalt deze naar concrete gevolgen voor het functioneren van onze installaties en assets. Samen met je collega’s bouw je verder aan de basisinformatie die essentieel is voor ons werk.

  • Ervaring en kennis: Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt, maar geen vereiste. Wat we wel belangrijk vinden, is dat je al kennis hebt opgebouwd van de afvalwaterketen.
  • Samenwerking en inlevingsvermogen: Je bent gericht op samenwerken en kunt je goed inleven in anderen, of het nu gaat om collega’s in een operationele rol of om gesprekken met bestuurders en leidinggevenden.
  • Netwerken en analytisch denken: Je hebt plezier in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk. Met jouw analytische blik weet je snel de kern van een vraagstuk te vinden en heb je oog voor relevante beleidsontwikkelingen en wetgeving. Je begrijpt ook de bestuurlijke dynamiek binnen ons werkgebied.
  • Leerbereidheid en humor: Je bent nooit klaar met leren en vindt het vanzelfsprekend om jezelf voortdurend te ontwikkelen. En als je dat kunt combineren met een beetje humor, dan waarderen we dat enorm.
  • Focus op talent en drijfveren: HBO- of WO-niveau is nuttig, maar we kijken vooral naar jouw talenten en drijfveren. Ook als je nog niet aan alle criteria voldoet, nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan.

Wij bieden:

  • Een inspirerende omgeving: Als beleidsadviseur word je onderdeel van een team van strategische professionals die zich inzetten voor schoon water in de toekomst. We hopen dezelfde gedrevenheid in jou te vinden.
  • Ruimte voor groei: In de dynamiek van onze organisatie krijg je de kans om jouw expertise, innovatieve geest, en passie volledig te benutten.
  • Deelcontract: combinatie van ZZP constructie en vaste dienst HHNK is bespreekbaar.


  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening en/ of assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
  • Sluitingsdatum: 8 oktober 2024
Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Contactpersonen:
Annemieke Doornbosch
tel.: 072-582 87 87
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven