Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Projecten, Advies en Onderzoek
< Terug naar lijst

32-36 uur per week, €4.385 -€6.058 bruto per maand (Schaal 11)

Onderzoek coördinator

Solliciteren

Van Wetenschap naar Waterschap! De toekomst van de rol van Onderzoek coördinator is dynamisch en uitdagend, met een continu veranderende omgeving, strengere wetgeving en een groeiende nadruk op systeemsprongen. Als Onderzoek coördinator ben je binnen het team de verbinder tussen de verschillende onderzoek disciplines – en zoekt actief de verbinding met de rest van de organisatie. Je bent trekker van de HHNK brede Onderzoeksagenda. Daarnaast denk je na over hoe we innovatie en onderzoek binnen HHNK het beste kunnen organiseren.    

Of je nu een professional bent vol energie en creatieve ideeën, of een doorgewinterde expert die streeft naar betekenisvolle verandering, wij willen graag met jou in gesprek! Ongeacht je achtergrond, haarkleur, leeftijd of ervaring in een soortgelijke functie, zoeken wij collega's met passie, vastberadenheid en een sterke drive om onderzoek diep in onze organisatie te verankeren. Je begrijpt snel hoe een organisatie werkt en bent van nature een slimme verbinder. Het leggen van contacten en het begrijpen van de taal van onderzoekers, adviseurs of managers gaat je makkelijk af. Je bent bedreven in het navigeren door grote organisaties, begrijpt bestuurlijke dynamiek en kunt effectief samenwerken in een complex speelveld. Actief weet je bruggen te slaan tussen afdelingen, onderwerpen en partijen, en een dosis humor is daarbij zeker welkom.  
 

Je maakt het verschil door:

  • Innovatiemanagement  
  • Design thinking  
  • Ervaring in de onderzoekswereld is een pré  
We denken trouwens in mogelijkheden. We weten dat een schaap met vijfpoten niet bestaat, ook als je nog niet overal de vinkjes kunt zetten, nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken.   
 
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel! 
  • Een screening en/ of assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. 
  • Sluitingsdatum: 30 september 2024. 
Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Contactpersonen:
Rianne Tol
tel.: 072-582 8176
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven