Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Waterveiligheid & Wegen
< Terug naar lijst

€2.996 –€3.847 bruto per maand (Schaal 7)

Coördinerend Medewerker onderhoud en crisisbeheersing

Solliciteren

Als Coördinerend medewerker onderhoud en crisisbeheersing ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Je bent niet alleen betrokken bij de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden, maar speelt ook een cruciale rol bij het efficiënt organiseren en plannen van het werk, het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het vergroten van het werkplezier op de werkvloer. Tijdens calamiteiten en crisissituaties ben jij een belangrijke schakel, waarbij je als coördinerend medewerker optreedt en direct actie onderneemt.

 

Je werkt daarbij niet alleen samen met de medewerkers van jouw team maar ook met de andere coördinerend medewerkers. Samen dragen jullie zorg voor de uitvoering van de opdrachten uit de dienstverleningsovereenkomsten en de afhandeling van calamiteiten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van ons cluster op operationeel niveau, waarbij je bijvoorbeeld helpt bij het versterken van een veiligheidscultuur of het implementeren van ecologische regels.

Belangrijke competenties zijn samenwerken, initiatief nemen, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit, stressbestendigheid en organiseren. Minimale vereisten zijn een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) en het volgen van verplichte cursussen zoals VCA-VOL en basiskennis waterkeringen, Cursus inspectie waterkeringen, Basiscursus watersystemen en Flora en fauna. Ook zien wij graag dat je jezelf wilt ontwikkelen binnen onze cluster en een actieve bijdrage levert aan de doorontwikkeling van verschillende thema's op operationeel niveau (denk aan CBO, veiligheid, ecologie).

Het cluster onderhoud (circa 60 fte) bestaat uit een clusterhoofd en twee teamleiders, regievoerders, (coördinerende) onderhoudsmedewerkers, procesondersteuner, monteurs, timmermannen en toezichthouders. Het cluster is volop in beweging. Sinds 2019 zijn we primair een organisatie die toespitst is op het afhandelen van verstoringen, calamiteiten en crisis en voeren we daarnaast beheersmatige werkzaamheden uit. We gaan uit van eigen verantwoordelijkheid, coachend samenwerken, transparantie en zelf je verantwoordelijkheid pakken. Er heerst een fijne, informele werksfeer waarbij we met elkaar de schouders onder nieuwe uitdagingen zetten en voor elkaar klaarstaan als dat nodig is. We zijn ingericht als een uitvoeringsorganisatie ten tijde van crisis en calamiteiten en voeren daarnaast reguliere beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan (ecologisch) dijken maaien, onderhoud aan afrasteringen en werkzaamheden op het strand. Het cluster is volop in beweging, zo komen er elke keer weer nieuwe uitdagingen op ons pad, waaronder aanscherping van de wet- en regelgeving op het gebied van ecologisch beheer en het duurzaamheid vraagstuk. Bij crisissituaties kan je worden opgeroepen. Hiervoor word je periodiek ingeroosterd voor een consignatiedienst, één keer per zes weken.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op: 16 oktober 2024.

  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening en/ of assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
  • Sluitingsdatum: 11 oktober 2024

 

Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Contactpersonen:
Rianne Tol
tel.: 072-582 8176
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven