Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Projecten, Advies en Onderzoek
< Terug naar lijst

€ 4.871 - € 6.832 bruto per maand (Schaal 12)

Manager Projectsamenwerking & Informatie

Solliciteren

Je geeft leiding aan het cluster Projectsamenwerking & Informatie, bestaand uit 26 medewerkers, wat deel uitmaakt van de afdeling Projecten, Advies & Onderzoek. Binnen het team vallen project- en programmabeheersers, contractmanagers en projectassistenten, met als doel een zo optimaal mogelijke ondersteuning op de projecten van de hele organisatie te realiseren. Jouw uitdaging is het leveren van kwalitatief sterke capaciteit, in een omgeving die veelal een grotere vraag heeft dan dat er beschikbaar is. Hierbij is het jouw rol om de verbinding te zoeken met andere leidinggevenden en de benodigde inzet af te stemmen.

 

Als clusterhoofd ben je zowel organisatorisch, inhoudelijk als financieel verantwoordelijk voor je cluster. Je weet op een pragmatische wijze de organisatie- en afdelingsdoelstellingen te vertalen naar een duidelijke koers voor je cluster met heldere en uitdagende doelen. Je geeft leiding aan veranderprocessen binnen de afdeling en je cluster waarbij resultaatgericht, projectmatig werken en kennis voorop staat.

Je bent lid van het managementteam van de afdeling Projecten, Advies en Onderzoek dat sinds 1 januari jl. is opgericht door een samenvoeging van twee afdelingen. Hierdoor is de afdeling in ontwikkeling en bezig met de uitwerking van nieuwe ambities en vraagstukken op het gebied van portfoliomanagement, leveranciersmanagement, professionaliseren project- en contractmanagement, bouwveiligheid, marktbenadering, digitale transformatie. Samen met het MT ben je integraal verantwoordelijk voor het beleid, de nieuwe ambities en vraagstukken en de toekomstbestendigheid van de afdeling.

Je maakt verder onderdeel uit van het platform van leidinggevenden van HHNK en denkt actief en kritisch mee in veranderingen ter verbetering van de gehele organisatie.

We zoeken een verbindende en coachende leidinggevende die verschillende leiderschapsstijlen kan inzetten en een veilig werkklimaat creëert waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Je beschikt over een aantoonbaar HBO+/ academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal enkele jaren ervaring als leidinggevende.

Tevens heb je ervaring met projectmatig werken en specifiek met projectbeheersing bij infrastructurele werken. Je denkt in kansen, hebt een visie en lef en je gebruikt de kracht van mensen om zowel de afdeling als het cluster verder te versterken. Daarnaast ben je een verbindende schakel tussen medewerkers, clusters, afdelingen en directie. Tot slot ben je zowel strategisch, pragmatisch als organisatorisch sterk en bekwaam koershoudend.

Je vervult een voorbeeldfunctie in het omgaan met veranderingen.

Je maakt het verschil door jouw:

  • Overtuigingskracht; je krijgt zaken voor elkaar met een gezonde dosis realisatiekracht.
  • Sturend vermogen; je geeft richting aan het cluster waarbij je eigenaarschap toont, duidelijke kaders stelt en focus houdt op het resultaat;
  • Organisatie-sensitiviteit; je hebt een goed gevoel voor de uiteenlopende belangen binnen de projecten-omgeving.
  • Indien je ervaring hebt met verandermanagement en/of verandertrajecten dan is dit een pré.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, delen wel.
  • Een screening en/ of assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
  • Sluitingsdatum 12 oktober.
Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Contactpersonen:
Rianne Tol
tel.: 072-582 8176
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven