Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Waterveiligheid & Wegen
< Terug naar lijst

36 uur per week, €2.864- €3.577 bruto per maand (Schaal 6)

Medewerker onderhoud en ontwikkelbeheer Markermeerdijken

Solliciteren

Komend jaar worden de eerste dijken opgeleverd uit het HWBP rondom het Markermeer. Deze dijken moeten door de juiste manier van maaien (ontwikkelbeheer) worden voorzien van een mooie grasmat. En daarvoor zoeken wij jou! Als onderdeel van ons team ben jij verantwoordelijk voor het maaien van deze dijken en draag je bij aan de bescherming van Noord-Holland tegen overstromingen.

Je maakt in deze functie deel uit van het cluster onderhoud en crisisbeheersing. We zijn ingericht als een uitvoeringsorganisatie ten tijde van crisis en calamiteiten en voeren daarnaast reguliere beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Elke dag weer een nieuwe uitdaging, dat is wat dit werk leuk maakt!

 

 

  • Ontwikkelbeheer uitvoeren op onze waterkeringen rondom het Markermeer.
  • Uitvoeren van inspecties en onderhoud aan waterkeringen, watersystemen en objecten. Zoals het plaatsen van afrasteringen of verwijderen van houtige opslag uit steenzetwerk.
  • Bij crisissituaties kan je worden opgeroepen. Hiervoor word je periodiek ingeroosterd voor een consignatiedienst, één keer per zes weken. (Bij wateroverlast assisteer je bijvoorbeeld bij het zetten van noodpompen).
  • Om goed voorbereid te zijn op mogelijke crisissituaties neem je deel aan opleidingen, trainingen en oefeningen van de crisisbeheersing organisatie.

Het cluster onderhoud (circa 60 fte) bestaat uit regievoerders, (coördinerende) onderhoudsmedewerkers, monteurs, timmermannen en toezichthouders.

Het cluster is volop in beweging. Sinds 2019 zijn we primair een organisatie die toespitst is op het afhandelen van verstoringen, calamiteiten en crisis en voeren we daarnaast beheersmatige werkzaamheden uit. We gaan uit van eigen verantwoordelijkheid, coachend samenwerken, transparantie en zelf je verantwoordelijkheid pakken. Er heerst een fijne, informele werksfeer waarbij we met elkaar de schouders onder nieuwe uitdagingen zetten en voor elkaar klaarstaan als dat nodig is.

Trekker rijden, balenpersen of doorsmeren van machines, dit is waar jouw passie ligt. Je bent een benaderbaar persoon die graag afstemming zoekt over de uitvoering van het werk, bijvoorbeeld met de beheerder van een dijk. Je vindt het fijn om afwisselend ingezet te worden op verschillende onderhoudswerkzaamheden en werkt graag samen in een team.

  • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding en hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B, E en T. Het hebben van een C rijbewijs is een grote plus. HHNK biedt ook mogelijkheden om dit rijbewijs via ons te behalen.
  • Bij voorkeur beschik je over diverse 'groencertificaten' zoals bijvoorbeeld motorkettingzaag.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening en/ of assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
  • Sluitingsdatum: 2 september 2024.
Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Contactpersonen:
Rianne Tol
tel.: 072-582 8176
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven