Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Projecten, Advies en Onderzoek
< Terug naar lijst

€3.492 - €4.680 bruto per maand (Schaal 9)

Technisch Adviseur Elektrotechniek

Solliciteren

Je komt te werken bij het cluster Zuiveringen & Gemalen van de afdeling Projecten, Advies en Onderzoek. Het cluster voert projecten uit voor verschillende interne opdrachtgevers. Dit doen we met projectleiders, werktuigbouwkundigen, civiel-, elektro- en procesautomatisering technici. De projecten bestrijken het gehele spectrum van haalbaarheidsstudies, ontwerp, aanbesteding tot de begeleiding van de uitvoering.  

Als technisch adviseur elektrotechniek werk je aan elektrotechnische installaties en projecten van hoofdzakelijk rioolwaterzuiveringen, rioolgemalen, poldergemalen, stuwen en vispassages. Je werkt nauw samen met andere vakdisciplines, zoals procesautomatisering, werktuigbouwkunde en civiele techniek. Je functioneert in een intern, multidisciplinair team en werkt samen met externe adviseurs en installateurs. Daarnaast ben je ook vraagbaak voor de beheerafdeling. 

  • Het verzamelen en beoordelen van de technische informatie van de installaties. 
  • Je adviseert de projectleiders en beheerders op technische inhoud en aanpak. Daarbij maak je technische ontwerpen en bestekken of laat deze opstellen en beoordeel je deze op kwaliteit. 
  • Verder speel je een belangrijke rol bij het in bedrijf nemen van installaties en het oplossen van problemen. 
  • Het opstellen van je technische opleverdossiers op en help je bij de ontwikkeling en standaardisatie van onze elektrotechnische installaties. 

Het Cluster Zuiveringen & Gemalen bestaat uit 27 medewerkers verdeeld over de vakgroepen Werktuigbouwkunde, Civiel en Elektro/Procesautomatisering. Iedere vakgroep wordt gecoördineerd door een vakgroepleider. Samen met het clusterhoofd geven zij sturing aan de werkzaamheden binnen het cluster. Binnen de vakgroep werk je samen 6 directe collega's. 

Een enthousiaste en gedreven elektrotechnisch adviseur, die verder kijkt dan zijn eigen discipline. Je beschikt over een afgeronde technische hbo-opleiding. Indien je al relevante werkervaring hebt opgedaan dan is dit een pré, maar we staan ook op en voor een starter op de arbeidsmarkt die zich wil ontwikkelen binnen onze organisatie.  

Je wilt graag werken aan de beste integrale oplossingen voor de installaties binnen het Hoogheemraadschap en vanuit je resultaatgerichtheid vertaal je dit in heldere en concrete oplossingen en adviezen. Om je wegwijs te maken in de techniek van afvalwaterzuivering ben je bereid hiervoor de nodige opleidingen te volgen. Je werkt graag in teamverband, hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt ervaring met het ontwerpen van elektrotechnische installaties op besturingstechnisch en energie technisch gebied. 

  • Je hebt kennis van Eplan, Autocad   Machinerichtlijn, NEN-EN-IEC 60204, NEN1010/3140 is een pre.   
  • Je beschikt over een VCA-VOL certificaat en Stipel VP/Laagspanning of bent bereid deze te behalen.   
  • Je bent in bezit van rijbewijs B. 
  • Kwaliteiten als teamspeler; je werkt graag in teams en kan goed met anderen samenwerken. 
  • Een nieuws- en leergierige houding. 
  • Een zelfstandige en proactieve instelling om projecten op te kunnen pakken. 
  • Een gezond denkvermogen om analyses om te zetten in (proces)verbeteringen en durft kritische vragen te stellen. 
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel! 
  • Een screening en/ of assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. 
  • Sluitingsdatum: 12 mei 2024. 
Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Contactpersonen:
Annemieke Doornbosch
tel.: 072-5828168
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven