Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
< Terug naar lijst

€500 bruto per maand

Stageopdracht: cluster Techniek Polders & Waterkeringen

Solliciteren

Wij hebben vanaf september één stageplek voor een MBO'er en één afstudeerplek voor een HBO'er beschikbaar. Wij formuleren graag samen met jou een opdracht voor jouw stage of afstuderen.

Binnen PAO, cluster Polders en Keringen zijn meewerkstages mogelijk op het gebied van dijkversterkingen en onderhoud, duin- en kustversterking, wegen (asfalt), civieltechnische kunstwerken (sluizen, bruggen) en baggeren, of in combinatie, zowel in de voorbereiding als de realisatie buiten. De werkzaamheden vinden plaats in projectteamverband. Ze zijn geschikt voor zowel MBO als HBO niveau.

Ingenieurswerk is niet alleen maar techniek. Aspecten als duurzaamheid en communicatie (omgevingsmanagement) zijn net zo belangrijk. Daarom zijn we niet alleen op zoek naar civieltechnische mensen, maar ook stagiairs uit andere studierichtingen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, data en omgevingsmanagement. Het in kaart brengen van al deze initiatieven helpt ons te bepalen waar we staan en welke stappen er nog zijn te nemen om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen.

 

 

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en affiniteit kun je met 'coaching' van ervaren collega's concreet aan de slag binnen projecten. Je kunt jezelf verder ontwikkelen binnen de verschillende projecten, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering.

Je bent een enthousiaste student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die anderen in jouw enthousiasme weet mee te nemen. Wij willen als HHNK profiteren van een verse en verfrissende blik. Je volgt een opleiding HBO/ MBO (o.a. Civiele Techniek/Technische Bedrijfskunde)

De stageopdracht is voor 5 dagen per week, met 1 à 2 hybride dagen in afstemming met operatie.

Wat neem je nog meer mee:

  • Je bent zelfstandig en gemotiveerd.
  • Je kan goed samenwerken.
  • Je bent proactief en toont initiatief.
  • Je bent leergierig, denkt mee en stelt vragen.
  • Je brengt een verfrissende blik mee en werkt resultaatgericht.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. 
  • Sluitingsdatum: 15 mei 2024
Vacature delen op:
Regio:
Noord-Holland
Vacaturetype / functietype:
Stage
Werkuren:
Stage
Contactpersonen:
Jacqueline van der Gulik
tel.: 072-582 72 93
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven