Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Vergunningen, Handhaving, Inkoop, Juridisch en Grondzaken
< Terug naar lijst

€500 bruto per maand

Stageopdracht: Project Grondgebruik

Solliciteren

Project Grondgebruik is 1 januari 2023 officieel van start gegaan. Het project richt zich op het privaatrechtelijk regelen van gronden die mogelijk oneigenlijk in gebruik zijn genomen in het beheergebied van HHNK. Het project regelt het grondgebruik middels het afsluiten van een huurovereenkomst, verkoop of teruggave van de gronden. Circa 30.000 locaties waar mogelijk oneigenlijk grondgebruik is staan in een inventarisatie. Jouw opdracht zal zich richten op het creëren van een efficiënt proces en een plan van aanpak om de locaties uit de inventarisatielijst te categoriseren, beoordelen en prioriteren. Hierbij moet rekening gehouden worden met de belangen van het project, de woonbootlocaties, ecologen en de taakafdelingen.

Daarnaast werk je mee in het team als projectondersteuner en ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning binnen het project Grondgebruik. Je verzorgt de verzending van de correspondentie en de bijbehorende administratie in verschillende systemen. Eenvoudige handelingen binnen projectdossiers kun je zelf afhandelen, waarbij ruimte is om te groeien en ervaring op te doen. Door middel van jouw stageopdracht werk je mee aan de projectrapportages.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd op kantoor en in overleg middels thuiswerken. De focus ligt hierbij op samenwerking en geregeld op kantoor afstemmen, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Je maakt onderdeel uit van het projectteam "Grondgebruik", neemt deel aan project- en dossieroverleg en werkt samen met projectleider, projectmedewerkers, juridisch adviseurs, medewerkers Grondzaken en de medewerkers van de verschillende taakafdelingen;
  • Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het verzenden van overeenkomsten, correspondentie, notariële stukken, het maken van afspraken, het schrijven van eenvoudige brieven, het maken van notulen e.d.;
  • Je houdt projectdossiers en projectrapportages digitaal bij in MyCorsa NxT, P8, GeoWeb en SharePoint;
  • Je overlegt met de projectleider en projectassistente over prioriteiten en de planning van het project;
  • Je draagt bij aan het optimaliseren en professionaliseren van je rol en de processen binnen het project.

Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en leergierig. Je krijgt energie van een zeer afwisselend takenpakket. De stage is geschikt voor een HBO opleiding.

Wat neem je nog meer mee?

  • Goed ontwikkelde digitale vaardigheden; je werkt gemakkelijk met verschillende systemen (bijvoorbeeld Excel en Outlook) en je maakt je snel nieuwe systemen eigen;
  • Je bent nauwkeurig, proactief, stressbestendig en flexibel;
  • Je werkt graag en goed samen, en kan ook zelfstandig werken en prioriteiten bepalen;
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je neemt initiatief en werkt vanuit (eigen) verantwoordelijkheid;
  • Je hebt een onderzoekende houding.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. 
  • Omdat we graag direct in gesprek gaan met interessante kandidaten hebben we geen sluitingsdatum in de vacature staan. We zullen de vacature sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden.
Vacature delen op:
Regio:
Noord-Holland
Vacaturetype / functietype:
Stage
Werkuren:
Stage
Contactpersonen:
Ingmar Tomassen
tel.: 072-582 81 80
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven