Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Vergunningen, Handhaving, Inkoop, Juridisch en Grondzaken
< Terug naar lijst

€ 3.492 -€ 4.680 bruto per maand (schaal 9)

Vergunning -verlener

Solliciteren

Als vergunningverlener toets je vergunningaanvragen vanuit diverse vakgebieden. Denk hierbij aan aanvragen voor bouwen in- en rond waterkeringen, aanleggen van dammen, het dempen van sloten, peilwijzigingen, onttrekken en lozen van grondwater en andere lozingen. Je houdt daarbij goed contact met de aanvrager en andere betrokken partijen.

Je denkt mee, adviseert en overlegt over plannen en uitvoeringsvragen met collega's, bedrijven, particulieren, gemeenten, provincie, RWS en specifieke doelgroepen zoals natuurorganisaties. Ook neem je deel aan projecten en interne of externe overleggroepen. Hierbij houd je met open blik rekening met de relevante belangen. Past het niet helemaal, dan kijk jij met collega's en de klant verder naar mogelijkheden binnen de kaders van de regelgeving. Door de komst van de Omgevingswet verandert komende jaren veel op het gebied van vergunningverlening. Je bent in staat deze ontwikkelingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk en werkt hierbij nauw samen met andere overheden. Je volgt relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied en vertaalt deze naar je eigen werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar een collega die in korte tijd inzetbaar kan zijn, daarom is een afgeronde, relevante hbo-opleiding vereist. zoals, Watermanagement, Earth & Economics, Land en watermanagement en Civiele techniek. Jouw aantoonbare interesse hierin is natuurlijk vanzelfsprekend! Een achtergrond in het integraal waterbeheer of in een branche die daaraan gerelateerd is, gaat jou ook helpen bij het inzicht in de zaken die spelen rondom vergunningen. Maar minstens zo belangrijk vinden wij wie je bent: een open persoonlijkheid, je legt gemakkelijk de verbinding met collega's en bent een prettige gesprekspartner zowel intern als extern.

Wat neem verder je mee?

  • Je haalt werkplezier uit samenwerken.
  • Probleemoplossend vermogen: je kunt problemen goed analyseren en je komt met creatieve oplossingen waarbij je streeft naar continu verbeteren en innoveren.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
  • Een verfrissende -en nieuwsgierige blik op zaken.
  • Je weet belangen van betrokkenen goed af te wegen.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening en/ of assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.
  • Omdat we graag direct in gesprek gaan met interessante kandidaten hebben we geen sluitingsdatum in de vacature staan. We zullen de vacature sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden.
Vacature delen op:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Contactpersonen:
Annemieke Doornbosch
tel.: 072-582 87 87
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven