Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
< Terug naar lijst

€500 bruto per maand

Stageopdracht: cluster Project- en omgevingsmanagement

Solliciteren

Dit is jouw unieke kans. Wij formuleren graag samen met jou een opdracht voor jouw stage of afstuderen. Het gaat hierbij om de primaire waterkeringen binnen het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). De afgelopen jaren hebben wij projecten gerealiseerd voor de kust- en dijkversterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering in Petten, Prins Hendrikzanddijk op Texel, en de Waddenzeedijk op Texel. Op dit moment wordt er o.a. hard gewerkt aan de versterking van de dijk bij Volendam en de Havendijk Den Helder.

Wij bieden een plek waar je de dynamiek in een projectomgeving kunt ervaren en kunt zien hoe integraliteit tot stand komt bij de voorbereiding en realisatie van kust- en dijkversterkingsprojecten.

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en affiniteit kun je met 'coaching' van ervaren collega's concreet aan de slag binnen de projecten van het HWBP. Daarnaast leer je hoe de afdeling Projecten, Advies en Onderzoek is verbonden met de beheerder van onze waterkeringen.

Je kunt jezelf verder ontwikkelen binnen verschillende HWBP projecten, zowel in de voorbereiding als uitvoering van deze projecten.

Voorbeeld afstudeeropdracht:

Je werkt op het gebied van zowel de externe samenwerking (omgevingsmanagement) als intern in de interactie met de beheerder. Je gaat aan de slag met vragen zoals:

  • Wat kom je tegen bij het formuleren van de eisen van de beheerder binnen de HWBP projecten?
  • Op welke wijze adviseren wij binnen het project vanuit het belang van de beheerder ten aanzien van een technisch ontwerp voor dijkversterking?
  • Waar lopen wij tegen aan bij de overdracht van projecten?

 

Een onderzoeksstage is ook mogelijk. Samen met jou formuleren wij een opdracht die goed aansluit bij jouw opleidingseisen en jouw ambities.

Je bent een enthousiaste student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die anderen in jouw enthousiasme weet mee te nemen. Wij willen als HHNK profiteren van een verse en verfrissende blik.

Je doet een 'Bachelor- of Masterstudie' in een relevante richting en hebt een sterke affiniteit met waterveiligheid en dijkversterkingsprojecten.

En wat neem je nog meer mee?

  • Je bent omgevingsbewust en hebt gevoel voor bestuurlijke besluitvormingsprocessen.
  • Je stapt gemakkelijk op iemand af.
  • Je bent in staat de belangen te behartigen van het Hoogheemraadschap.
  • Je bent leergierig, pro-actief, en accuraat.
  • Je brengt een verfrissende blik mee en werkt resultaatgericht.

 

  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
  • Een screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
  • Omdat we graag direct in gesprek gaan met interessante kandidaten hebben we geen sluitingsdatum in de vacature staan. We zullen de vacature sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden.
Vacature delen op:
Regio:
Noord-Holland
Vacaturetype / functietype:
Stage
Werkuren:
Stage
Contactpersonen:
Peter van den Horn
tel.: 072-582 79 55
Bedrijfspagina:
http://www.hhnk.nl
Terug naar boven